menu x
menu x
menu x
menu x
menu x

Netwerkborrel 8 juni, Avondmaalsviering 29 juni

  • 5 juni 2023

Netwerkborrel

Omdat Stichting 488 gelooft dat elk mens gelukkiger en stabieler wordt wanneer hij zijn talenten kan inzetten en gelooft in ontmoeten, heeft zij zich als doel gesteld om de levens- en ontwikkelingsomstandigheden van kwetsbare individuen en gezinnen in de regio Den Haag structureel te verbeteren door unieke kansen aan te bieden. Dat doen zij door als één grote familie samen te leven. In de leefgemeenschap wonen gezinnen, alleenstaanden, ouderen en jongeren. De bewoners vormen de kern: iedere bewoner is actief betrokken bij de projecten. Vanuit deze gemeenschap worden diverse projecten opgezet en een helpende hand uitgereikt, bijvoorbeeld om een vak te leren, door middel van een kwalitatief hoogstaand leerwerk-traject. Bert en Rieke den Boer zijn twee van de drijvende krachten achter dit unieke project en willen ons op de netwerkborrel van 8 juni aanstaande graag meenemen in hun visie en praktijk. Na hun verhaal is er tijd om met elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Aankomende donderdag zijn jullie weer van 17:00 uur tot 19:00 uur van harte welkom in de Leeuwendaalkerk in Rijswijk (Oranjelaan 62 2281 GG ). Zoals gewoonlijk zorgen wij voor pizza’s.

Kun je hierbij zijn? Het is fijn wanneer je je aanmeldt, dan weten wij hoeveel pizza’s we mogen bestellen, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Er is altijd genoeg! (secretariaat@missionairplatformdenhaag.nl)

Avondmaalsviering

Omdat we met elkaar één grote familie zijn willen we jullie graag uitnodigen voor een gezamenlijke  dank en voorbedeviering op 29 juni aanstaande. We zijn deze keer te gast in de Morgensterkerk (Genemuidenstraat 212, 2545 NZ) in Den Haag Morgenstond. We zullen ook samen het Avondmaal vieren. Ds. Hans Riemer zal ons hierin voorgaan.  Na de viering is er tijd voor koffie met iets lekkers. De samenkomst zal duren van 19:30 uur tot 21:30 uur

Kun je hierbij zijn? Het is fijn wanneer je je aanmeldt, dan weten wij op hoeveel mensen we mogen rekenen, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Er is altijd plaats in het Huis van de Heer! (secretariaat@missionairplatformdenhaag.nl)

Samen Hemelvaartsdag vieren in De Grote of Sint-Jacobskerk

Net als voorgaande jaren organiseert het Missionair Platform Den Haag op Hemelvaartsdag weer een gezamenlijke viering in samenwerking met verschillende kerken. Dit jaar is de dienst in De Grote of…

Theologische leeskring ‘Vrede op aarde’

Hoe verwoord je wat Christus voor ons gedaan heeft voor mensen die niet vertrouwd zijn met het evangelie? Over deze vraag is al eeuwenlang nagedacht, maar iedere tijd vraagt weer…

NETWERKBORREL 18 JANUARI

Het lijden is in onze gebroken wereld alom tegenwoordig. Hoe ga je om met lijden dat zo groot is dat er geen woorden voor zijn, of wanneer schaamte ons belemmert…

NETWERKBORREL MET WETHOUDER BREDEMEIJER DO 14 SEP

Let op: we beginnen om 17:00u. Kom dus bij voorkeur rond 16:45u binnen. Voor onze aankomende netwerkborrel hebben wij Wethouder Hilbert Bredemeijer uitgenodigd en bereid gevonden om onze gast te…

Empowered 21

Den Haag doet mee met Empowered21 (21-24 juni in Amsterdam). Jij ook? https://youtu.be/TvzMMLnaNC0

Al Massira training

Wil jij graag het evangelie delen met anderstaligen op een manier die aansluit bij hun cultuur? Dan vind je in Al Massira (‘De Reis’) een fantastische manier om dat te…

Hemelvaartsdagdienst Missionair Platform

Een groep Haagse kerken viert Hemelvaartsdag dit jaar gezamenlijk in de Bethelkerk Scheveningen. De kerkdienst wordt georganiseerd met het Missionair Platform Den Haag. In dit platform werken verschillende kerken uit…

Netwerkborrel 19 januari: Welkom!

(for english: see further down below) Allereerst wensen we je een gezegend 2023 toe. We bidden dat het een jaar mag zijn vol liefde, gezondheid, samenwerken en omzien naar elkaar!Op donderdag 19…
  • 5 juni 2023

Netwerkborrel

Omdat Stichting 488 gelooft dat elk mens gelukkiger en stabieler wordt wanneer hij zijn talenten kan inzetten en gelooft in ontmoeten, heeft zij zich als doel gesteld om de levens- en ontwikkelingsomstandigheden van kwetsbare individuen en gezinnen in de regio Den Haag structureel te verbeteren door unieke kansen aan te bieden. Dat doen zij door als één grote familie samen te leven. In de leefgemeenschap wonen gezinnen, alleenstaanden, ouderen en jongeren. De bewoners vormen de kern: iedere bewoner is actief betrokken bij de projecten. Vanuit deze gemeenschap worden diverse projecten opgezet en een helpende hand uitgereikt, bijvoorbeeld om een vak te leren, door middel van een kwalitatief hoogstaand leerwerk-traject. Bert en Rieke den Boer zijn twee van de drijvende krachten achter dit unieke project en willen ons op de netwerkborrel van 8 juni aanstaande graag meenemen in hun visie en praktijk. Na hun verhaal is er tijd om met elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan.

Aankomende donderdag zijn jullie weer van 17:00 uur tot 19:00 uur van harte welkom in de Leeuwendaalkerk in Rijswijk (Oranjelaan 62 2281 GG ). Zoals gewoonlijk zorgen wij voor pizza’s.

Kun je hierbij zijn? Het is fijn wanneer je je aanmeldt, dan weten wij hoeveel pizza’s we mogen bestellen, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Er is altijd genoeg! (secretariaat@missionairplatformdenhaag.nl)

Avondmaalsviering

Omdat we met elkaar één grote familie zijn willen we jullie graag uitnodigen voor een gezamenlijke  dank en voorbedeviering op 29 juni aanstaande. We zijn deze keer te gast in de Morgensterkerk (Genemuidenstraat 212, 2545 NZ) in Den Haag Morgenstond. We zullen ook samen het Avondmaal vieren. Ds. Hans Riemer zal ons hierin voorgaan.  Na de viering is er tijd voor koffie met iets lekkers. De samenkomst zal duren van 19:30 uur tot 21:30 uur

Kun je hierbij zijn? Het is fijn wanneer je je aanmeldt, dan weten wij op hoeveel mensen we mogen rekenen, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. Er is altijd plaats in het Huis van de Heer! (secretariaat@missionairplatformdenhaag.nl)

Samen Hemelvaartsdag vieren in De Grote of Sint-Jacobskerk

Net als voorgaande jaren organiseert het Missionair Platform Den Haag op Hemelvaartsdag weer een gezamenlijke viering in samenwerking met verschillende kerken. Dit jaar is de dienst in De Grote of…

Theologische leeskring ‘Vrede op aarde’

Hoe verwoord je wat Christus voor ons gedaan heeft voor mensen die niet vertrouwd zijn met het evangelie? Over deze vraag is al eeuwenlang nagedacht, maar iedere tijd vraagt weer…

NETWERKBORREL 18 JANUARI

Het lijden is in onze gebroken wereld alom tegenwoordig. Hoe ga je om met lijden dat zo groot is dat er geen woorden voor zijn, of wanneer schaamte ons belemmert…

NETWERKBORREL MET WETHOUDER BREDEMEIJER DO 14 SEP

Let op: we beginnen om 17:00u. Kom dus bij voorkeur rond 16:45u binnen. Voor onze aankomende netwerkborrel hebben wij Wethouder Hilbert Bredemeijer uitgenodigd en bereid gevonden om onze gast te…

Empowered 21

Den Haag doet mee met Empowered21 (21-24 juni in Amsterdam). Jij ook? https://youtu.be/TvzMMLnaNC0

Al Massira training

Wil jij graag het evangelie delen met anderstaligen op een manier die aansluit bij hun cultuur? Dan vind je in Al Massira (‘De Reis’) een fantastische manier om dat te…

Hemelvaartsdagdienst Missionair Platform

Een groep Haagse kerken viert Hemelvaartsdag dit jaar gezamenlijk in de Bethelkerk Scheveningen. De kerkdienst wordt georganiseerd met het Missionair Platform Den Haag. In dit platform werken verschillende kerken uit…

Netwerkborrel 19 januari: Welkom!

(for english: see further down below) Allereerst wensen we je een gezegend 2023 toe. We bidden dat het een jaar mag zijn vol liefde, gezondheid, samenwerken en omzien naar elkaar!Op donderdag 19…